Header image

SNART NY UTSTILLING!

mai 26th, 2016 | Posted by ragnhild in Uncategorized

FullSizeRender (2)
VELKOMMEN TIL ÅPNING AV SOMMERUTSTILLINGEN 3.juni. KL. 19.00Vi kan med glede presentere
«BERØRINGER» av HALLDIS SAGMO
Halldis er en driftig dame som i perioden 1975 – 1994 drev egen bedrift med design, vev og søm av klær i silke, bomull, ull og elgskinn med salg i inn og utland. I tillegg til å være utøvende billedkunstner. Etter det studerte hun pedagogikk, arbeidet som billedkunstner og var lærer i formgiving. Fra 2000 har hennes hovedaktivitet vært Å MALE – primært innen akrylmaling. Vi på galleriet har fulgt Halldis i mange år og gleder oss til å dele henne med dere! Trykk på linken og les mer om Halldis: http://www.halldis-sagmo.no/www.halldis-sagmo.no/Hjem.html
Halldis vil være til stede på åpningen! Bjørg Eigard reflekterer over temaet «BERØRINGER» og åpner utstillingen.
Musikk: «The Black Waves» spiller. Det nystarta bandet består av 4 friske ungdommer som deltok på den lokale kulturmønstringa og kvalifiserte seg til fylkes-mønstringa i UKM!
STOR PAPIRFLYKONKURRANSE FOR ALLE. Formatet er A4 og det er lov øve hjemme! Vi stiller med ulike modeller, bruksanvisninger og åpen klasse. Egen «Engleflykonkurranse». Premiering i mange klasser:) og til alle deltagere under skolepliktig alder. Kanskje kommer det overraskelser fra/i lufta også?
GRATIS INNGANG PÅ ÅPNINGA. Vi håper du dukker opp!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *