Header image

LANDINGSPLASS FOR ENGLER

“Landingsplass for engler” kaller vi uteområdet ovenfor galleriet. Alle betalende gallerigjester, inngang kr 30/pers, får tilgang til galleriet og uteområdet alle fredager 14-22. Et rusfritt friområde der voksne og barn kan oppleve ting, slappe av og finne ro i vakre omgivelser. Vi har ingen servering, men ta gjerne med mat og drikke selv. Her finnes puter, langbord og bålplass. Området er tilgjengelig for rullestolbrukere (man kan kjøre bil opp på haugen) og herfra kan en trille inn på galleriet.

Langbordet inviterer til å slå seg ned… og her er plass til en eller mange.

Et tilskudd på landingsplassen er ei pilhytte. Den har vi fletta av levende pil. Noen vil kanskje tolke dette som en «englefelle» og kanskje kan vi fange noen engler her…? Koselig å krype inn i for store og små:) ERTEBERTEHUS fins også, et lite krypinn der man sesongvis kan spise sukkererter.

collage

LITTERATURHUS med skrivestue for flyvende tanker åpnet 7.juni. 2013 Her er inventaret resirkulert og bøkene kun til gjennomsyn/lesing. Vi driver ikke utlån. I skrivestua kan en skrive det man vil eller GODE ORD til BOKBADET som man finner rett utenfor. Bokbadet er et kunstprosjekt som kan følges her på bloggen og vises i sin helhet etter et år sommeren 2014.

oldemorfurua

OLDEMORFURUA er pyntet med 139 hekladuker samlet inn og montert på dugnad. En hyllest til alle generasjoners trådkunstnere. Et fantastisk skue i alle slags vær. Montert i juni 2013. Mon tro hvor lenge dukene holder?

hengekøye Hengekøya kan nytes når været tillater det.

En høstsøndag landa to store og en liten her,- de laga rognebærhjerter i landingsplassen…

Her har snøen lagt seg med et flott lag over landingsplassen, landing forekommer likevel…