Header image

KREATIVE KURS

Vi holder kreative kurs med ulik varighet med jevne og ujevne mellomrom. Ulike kurslærere inspirerer og utfordrer. Kom gjerne med ønsker. Følg med for neste mulighet på bloggen, her og på Facebook  http://www.facebook.com/englegalleriet?ref=hl

GALLERIETS EGET KURSTILBUD:

presentasjon

Er dere en gjeng som har lyst til å bli kjent på en ny måte og sprenge grenser? Vi lager en kreativ oppgave og kan tilby ulike oppgaver, lengde og pris. Ta kontakt for uforpliktende tilbud. Ragnhild er inspirator og alle får med sitt kunstverk hjem.

Tidligere kurs:

flettekurs-collage

 

PIL FLETTEKURS med LENE JACOBSEN

3. – 5. FEBRUAR 2017

Fredag:         kl. 18 – 21 (3t) Lørdag:         kl. 10 – 16 (6t) Søndag:       kl. 10 – 16 (6t)

Sum: 15 timer. Kun 10 plasser.

Eneste krav: Kurset passer for alle som har lyst. Ingen forkunnskaper trengs. Arbeidsform: Fellesundervisning og individuell rettleiing. Prøving og feiling under galleriets høye himmelmaleri!

Mål: Du får flettet din egen kurv og kanskje litt til.

Pris: Kurs 15t kr 950,- + materialkostnader ca. 300 kr, inkl. kake, kaffe og te. Ta med matpakke, ei god hagesaks, syl og tollekniv.

Påmelding: Det er bindende påmelding med et depositum på kr. 300,- Påmelding gyldig når depositum er betalt til englegalleriets kontonummer: 4213.10.80004

Resten betales på kurset. Påmeldingsfrist snarest. Pil må legges i bløt for å bli myk.

 

 

oljemalingskurs COLLAGE

6.-7.februar 2016. 2 dager med OLJE. Malekurs med Oddrun Øfsti Brandsæter: Vi lærte grunninnføring i oljemaling og fikk kyndig veiledning på vårt nivå. Vi fikk demonstrert sight-size metoden, en fin metode i å øve seg å se på. Innkjøp, maling, lerret, tips om det meste ble raust delt med oss. Vi hadde det veldig gøy med å blande farger og at oljemaling var så gøy var det ingen av oss som visste!!! Oddrun er en erfaren kunstner og kursholder som vi gjerne anbefaler! Se mer på hennes hjemmeside: http://oddrunsatelier.no  Oddrun er med på Vinterutstillingen 2015 med egne verk. Dette fristet til gjentagelse!

Collages utepil 1

9. mai 2015 kl. 10 -16. Pil flettekurs 2 med Lene Jacobsen (6t) med 12 deltakere. VI FLETTET 3 ULIKE GJERDER, BENK OG PLANTESTATIV I LEVENDE OG TØRKET PIL. Arbeidsform: Praktisk arbeid utendørs på galleriområdet under kyndig veiledning av Lene Jacobsen. Vi jobbet med ulike gjerder i ulike fletteteknikker og benken. Deltok i prosessene med grunnarbeid, fletting og avslutninger. Alle flettet også et plantestativ til klatreplanter, som en fikk med deg hjem.

flettekurs collage

20. – 22.mars 2015 VI FLETTER EN KURV I PIL 1  15t. LÆRER LENE JACOBSEN Arbeidsform: Her var det fellesundervisning og individuell rettleiing. Prøving og feiling under galleriets høye himmelmaleri! Alle fikk flettet sin egen kurv og litt til.

collage jan

Kalligrafikurs med Borghild Telnes

KURS: Lørdag: 31. JANUAR 2015 kl. 10 – 16 (6t) Søndag: 01. FERBRUAR 2015. kl. 10 – 16 (6t) 

Kurset gav innføring i kalligrafikunsten og en smakebit på et håndverk som tar tid å lære. Vi lærte om ulike skrifttyper innen vestlig kalligrafi med hovedvekt på Italic (renessansekursiv); en skrifttype som passer godt til invitasjoner, helsinger o.l. I tillegg fikk vi en enkel gjennomgang av layout og skrifthistorie. På kurset trente vi på skrifttyper og bokstavformer og arbeider med enkle prosjekt der vi brukte bokstaver og skrift.

BILDEKURS 2. Lørdag 16.mars

hedding på Bjørgs kurs Bjørgs malerier.

Kurslærer var Bjørg Eigard, kunstner, trådgrafiker, mangeårig kulturskolelærer / lærer i skolen, i kreative teknikker og prosesser. Nylig tatt Master i Kunnskapsledelse og Innovasjon. Ei herlig dame som gir deg tro på å lykkes. Kurset var for alle fra 4 – 96 år.

01.12.12 – 02.12,12 «BILDEKURS 1 for barn og voksne» Kurslærer Bjørg Eigard
Flott å male bilder, voksne og barn sammen, under kyndig veiledning fra dyktig kurslærer!

Her fant mange igjen gleden ved å skape.

Bildet er Bjørgs bilde «Sommer»

 

08.09.12 – 09.09.12 «MODERNE IKONER med symboler» Kurslærer Birgith Pathuel. Vi skapte flotte ikoner med personlige elementer med kyndig veiledning.

03.03.12. ENGLEMAKEKURS for 17 barn for barn 4-14år. Kursholdere Ragnhild på galleriet og Jan Inge på snekkerverkstedet. Herlige unger med åpent sinn tegnet, malte og saget engler i et utrolig mangfold.

19.11.11: «Himmelmalekurs» med Axel Becker   Under himmelhvelvet lærte Axel Becker bort kunsten å male himmel. En uforglemmelig opplevelse.

Når du besøker galleriet vil du også kunne bruke “Den lille englefabrikken”. Hyllene har dubbeditter som kan settes sammen til helt spesielle engler.Den befinner seg i en krok på galleriet der små og store kan lage sin egen engel for utstilling eller kjøp. Tegnesaker finnes også og mange nye engler finner veien hit hver fredag:)