Header image

FREDAG 18. NOVEMBER KL. 18.OO STARTER VI!!!

august 15th, 2011 | Posted by ragnhild in Uncategorized

 

Da har vi den glede å meddele at Axel Becker har sagt ja til å være første utstiller med sine himmelmaleri. Jeg skal fortelle dere mere om han og himmelmalingen senere. Vi kan røpe at det er han som har malt gallerihimmelen vår på 120 kvadratmeter:) Nydelig. Axel Becker er kunstner og en god pedagog som vil holde malekurs lø.19. og kanskje 20. november. Her er temaet «Hvordan male himmel?» Mer info kommer. Du kan forhåndspåmelde deg uten binding til mail: ragnhild@englegalleriet.no Det vil være begrensede plasser og de forhåndspåmeldte får førsteretten. Nærmere info kommer om kurset.

I tillegg kommer en hemmelig kunstner til å fylle lokalet med lekre engler, denne er ikke helt på plass ennå,- så følg med… Hyllene og veggene for kommisjonssalg håper vi også er breddfulle,- så ta kontakt om du er en potensiell leverandør. Jeg har kontrakt klar i neste uke.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One ResponseLeave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *